/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ők lennének Verstappen legjobb Forma-1-es versenyzői

A holland címvédő elárulta a saját listáját a valaha volt öt legjobb versenyzőjéről.

Max Verstappen elmondta véleményét minden idők öt legjobb F1-es versenyzőiről – egy konkrét név pedig kiemelkedik közülük.

A 26 éves holland nevét három világbajnoki cím és 60 futamgyőzelemmel a háta mögött egyre gyakrabban hallhatjuk ilyen beszélgetésekben.

Amikor azonban nemrég tőle kérdezték meg, hogy ki lenne az ő személyes top ötöse, egy olyan név került a képbe, akire ritkán gondolnak.

Az, hogy ki a legjobb öt F1-es pilóta a Formula-1 történetében, gyakran vitatott téma. A követelmények, az elvárások és a fizikum – többek között – drasztikusan megváltoztak az elmúlt 74 év alatt, és az F1 ez idő alatt generációkon keresztül fejlődött.

Ez szubjektív és némiképp akadémikus feladat is, tekintve, hogy mennyire nehéz összehasonlítani a különböző korszakok versenyzőit. Röviden, szinte lehetetlen válaszolni – ennek ellenére Verstappen megpróbálta.

“Tudom, mi történik, mert bármit is mondok, lesznek, akik kommentálnak és nem értenek egyet. Ez egy nehéz kérdés” – mondta a DAZN-nek, mielőtt megadta volna a válaszát.

“Michael [Schumacher], valószínűleg Ayrton [Senna], Fernando [Alonso], Lewis [Hamilton] és [Juan Manuel] Fangio mellett fogok dönteni. Az ismerős nevek.”

Egy név azonban kiemelkedik – bármennyire is ismerős. Fernando Alonso minden idők legtapasztaltabb F1-es versenyzője, és bár mindig is a mezőny egyik legtehetségesebb versenyzője volt, eredményei nem mindig tükrözték ezt, miután későbbi pályafutása nagy részét a középmezőny csapatainál töltötte.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/