/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Okostelefonos szerviz alkalmazás Opeleseknek

2012. május 25. 16:47   |   Autoblog
címkék:  

A hazai autósok mostantól az Opel Szerviz Naplót is választhatják intelligens útitársnak, amely a gépjármű adatainak megadása után mindig időben figyelmeztet a soron következő állapotfelmérésre és egyéb teendőkre. Az alkalmazás nemcsak az autó élettartamát meghosszabbító csereperiódusokra emlékeztet: segítségével nyomon követhető a forgalmi engedély és a jogosítvány meghosszabbításának esedékessége. Ráadásul olyan kényelmi funkciókat is nyújt, mint a szervizkeresés, az online ajánlatkérés vagy új autó ajánlatok megtekintése.

Androidos és iOS eszközökre is telepíthető Opel Szerviz Napló előnyeit valamennyi autótulajdonos élvezheti, mert bármilyen gépjárműtípus adatai felvihetők az alkalmazásba. Magyar nyelvű kezelőfelület is választható, így senkinek nem kell bajlódnia az angol műszaki szakkifejezések megértésével; a felhasználóbarát kialakításnak köszönhetően pedig párhuzamosan akár több autó adatait is lehet kezelni.

Az Opel tulajdonosnak – és az autójának egyaránt – hasznos Opel Szerviz Napló alkalmazás ingyenesen elérhető az Android Marketen. és az App store-ban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/