/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

O’Ward teljesen összetört, miután Newgarden “ellopta” tőle az Indy 500-as győzelmet

2024. május 27. 11:38   |   Autoblog
címkék:  

Pato O’Ward az utolsó körben Josef Newgarden elképesztő manőverének köszönhetően bukta el a győzelmet Indianapolisban.

A rettentő letört Pato O’Ward azon bánkódott, hogy „nagyon” közel volt az Indy 500-as győzelemhez, mivel Josef Newgarden az utolsó körben egy elképesztő előzéssel utasította maga mögé.

A 200. körre kanyarodva O’Ward az 1-es kanyarban az élre került, de ahogy 12 hónappal ezelőtt Marcus Ericcsonnal, Newgarden is nagyszerűen érkezett a hátsó egyenesben a 3-as kanyarba.

Kívülről előzte meg a mexikóit, hogy bebiztosítsa zsinórban második Indy 500-as győzelmét, és megfossza a mexikóit az első futamgyőzelmétől.

A késői vereségre reflektálva O’Ward közel állt ahhoz, hogy elsírja magát.

„Nehéz szavakba önteni, de büszke vagyok arra a munkára, amit ma végeztünk” – magyarázta.

„Felálltunk, visszatértünk, előre mentünk, és néhányan úgy hajtottak, mint az őrültek, olyan sokszor voltunk közel a verseny végéhez, és olyan nagyon közel voltunk. Olyan dolgoknak tettem ki az autót, amikre nem gondoltam volna, hogy képes lesz, és néha azt mondtam: »Ó, ez az«, de a másik oldalon jöttem ki a kanyarból” – magyarázta.

„Annyira fájdalmas, amikor ennyi mindent beleadsz – és aztán két körrel vagy két kanyarral maradsz le a győzelemről. Ez a hely nem tartozik nekem semmivel, de igen, sokkal szívesebben fejezem be a versenyt, mint tavaly [amikor kiesett], de mindig szívfájdító, amikor ilyen közel van a győzelem – főleg, ha nem ez az első alkalom, és nem tudod, hány ilyen lehetőséged adódik még” – tekintett előre szomorúan a O’Ward.

Borítókép:  IndyCar media// @jamesjblackphoto

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/