/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Perez elárulta, mi volt Verstappen szerepe az új szerződésében

2024. június 19. 10:58   |   Autoblog
címkék:  

A mexikói egy új, 1+1-es szerződést írt alá a Red Bull-lal, amely 2025-ig és potenciálisan 2026-ig a csapatnál tartja.

Sergio Perez elárulta, hogy a Max Verstappen melletti kihívás arra késztette, hogy a Red Bullnál folytassa, miután nemrég bejelentette, hogy új szerződést kötött a csapattal.

A legutóbbi Kanadai Nagydíj előtt jelentették be, hogy a mexikói pilóta kétéves hosszabbítást írt alá, amiről később kiderült, hogy valójában 1+1-es szerződés.

A szerződés 2025-ig a Red Bullnál tartja Perezt, és opciót biztosít a Milton Keynes-i székhelyű csapatnak arra, hogy 2026-ig megtartsa a mexikói pilótát.

Nem meglepő, hogy a szerződéshosszabbítás aláírása előtt Pereznek több opció is volt az asztalon, de a fő ambíciója mindig is az volt, hogy a Red Bullnál folytassa.

“Volt néhány lehetőségem ezen a csapaton kívül is, de a törekvésem az volt, hogy ennél a csapatnál folytassam” – mondta Perez a RACER-nek.

“Nagyon boldog vagyok. Szeretek ezzel a szerelőkből és mérnökökből álló csapattal dolgozni. Mindenki nagyon keményen dolgozik és mindent belead. Szuper boldog vagyok, hogy ennél a csapatnál folytathatom az utamat, és rendkívül hálás vagyok a lehetőségért, amit kaptam. Nagyon szeretném ennél a csapatnál befejezni a pályafutásomat” – folytatta.

Perez számára az egyik kulcsa annak, hogy a Red Bullnál akar maradni, az volt, hogy továbbra is Verstappen csapattársa lehet.

A regnáló világbajnok bebizonyította, hogy szinte lehetetlen legyőzni, függetlenül attól, hogy melyik versenyző van mellette, és Perezt a határai közé szorította.

A holland mellett lenni azonban olyan kihívás, amit Perez szívesen fogad, és ez is része annak, hogy miért maradt a Red Bullnál.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/