/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Piastri megmagyarázta a bordatörésének okát

2024. augusztus 23. 11:02   |   Autoblog
címkék:  

Oscar Piastri elárulta, hogy hogyan és mikor történt a bordatörése.

Oscar Piastri további információkkal szolgált arról, hogy hogyan törte el a bordáját az F1-es szezon első felében.

A nyári szünetben az ausztrál a közösségi médiában osztott meg egy felvételt, amelyből kiderült, hogy törött bordával versenyzett.

A több fotóból álló posztban, amelynek középpontjában első futamgyőzelme állt, a McLaren versenyzője a következő feliratot írta hozzá: „A szezon első része megtörtént. Első futamgyőzelem. Első törött csont. A borda élvezi a szünetet”.

451830295_1488824565353713_3918562732603269647_n

Piastri most megerősítette, hogy budapesti diadala azután következett be, hogy elszenvedte a sérülést, amely elmondása szerint „csak a vezetéstől” és a McLaren MCL38-as rosszul illeszkedő ülése miatt következett be.

„Csak a vezetéstől” – magyarázta a médiának, köztük a RacingNews365-nek, mielőtt viccelődött: „Mondhatni, hogy túl sok leszorítóerőt tettünk az autóra. De nem, csak a vezetéstől.”

„Az ülés [az] év elején készül, és néha egy kicsit elrontod, és néhány pályán nem olyan kényelmes, de úgy gondolom, hogy Barcelonából [Ausztriába] [és] Silverstone-ba, ez három elég kemény pálya. [Ez] csak egy kis nyomáspont volt, végül a bordám feladta, de most már minden rendben van, és kicseréltük az ülést, és azonnal megjavítottuk, nagyjából, szóval minden visszaállt a normális kerékvágásba” – mesélte az ausztrál versenyző.

Fotó és borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/