/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Piastri törött bordával szerezte meg élete első futamgyőzelmét a Hungaroringen

2024. augusztus 11. 17:58   |   Autoblog
címkék:  

Oscar Piastri a közösségi médiában fedte fel a szezon első felében elszenvedett sérülését.

Oscar Piastri vasárnap reggel felfedte, hogy az F1-es szezon első felében eltört az egyik bordája.

A McLaren versenyzője egy sor fotót tett közzé az X-en, az utolsó egy röntgenfelvétel, amelyen egyértelműen látszik a törött bordája.

A fotón a röntgenfelvétel július 8-án, hétfőn 11:12-re van datálva, vagyis azután a reggelre, hogy az izgalmas Brit Nagydíjon a negyedik helyen ért célba.

Piastri versenyben volt a dobogóért Silverstone-ban, de esélyei elszálltak, miután a McLaren úgy döntött, hogy nem hajt végre egy double stack-et azaz, nem hívta ki egyszerre a boxba mindkét versenyzőjét.

Ehelyett Piastrinak egy újabb kört kellett teljesítenie slick gumikon az egyre erősödő esőben, ami egy nagyon lassú kört eredményezett.

Piastri így írt az X-en: “A szezon első része megtörtént. Első futamgyőzelem. Első törött csont. A borda élvezi a szünetet.”

A röntgenkép a negyedik az ausztrál által posztolt négy fotó közül, az elsőn ő maga látható a Magyar Nagydíj dobogóján, amint első győzelmét ünnepli.


Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/