/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Pickupot mutatott be a Fiat

2015. október 16. 16:30   |   Autoblog
címkék:  

A Fiat be kíván szállni az egy tonna terhelhetőségű pickupok népes dél-amerikai piacára. Megmutatta a Toro platóst, ami olyan nevekkel veszi majd fel a versenyt, mint a Toyota Hilux, a Nissan Navara, a Volkswagen Amarok vagy a Ford Ranger. Az egyedi arcberendezésű pickup 1,8 literes benzines és 2 literes turbódízel motorral lesz megvásárolható. Európai forgalmazásáról még nem döntöttek.

A Toro tagolt orr-részével a Jeep Cherokee-t, a Citroen C4 Picassot vagy a Nissan Juke-ot idézi. A lépcsőzetes elrendezésű front a jelek szerint sok vásárlónak tetszik, tehát miért ne ültették volna át egy kisteherautóra is. A Fiat célja egyértelműen egy olyan pickup megalkotása volt, ami kirí a tömegből. A Toro egyébként nem mondható csúnya autónak; agresszív nappali fényt adó csíkjaival és oldalsó karaktervonalaival még sportosnak is mondható.

A Toro felépítésében sem követi a sztenderdeket, ugyanis önhordó karosszériás, nem pedig alvázas, motorjait pedig elöl, keresztben építik be. A 4,9 méter hosszú közepes méretű pickupot Dél-Amerikában egy kettős üzemanyag-felhasználású (benzin-etanol), 1,8 literes, 140 lovas és egy 2 literes Multijet turbódízel motorral árulják majd, két- vagy négykerék-hajtással párosítva.

A Toro forgalmazását, úgy néz ki, csak a dél-amerikai piacokon tervezi a Fiat, kicsi a valószínűsége, hogy a jármű valaha eljut az öreg kontinensre.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/