/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Platós Hummer Chicagóban

2008. január 31. 12:31   |   Autoblog
címkék:  

A General Motors úgy döntött, piacra dobja a tavaly tanulmányként bemutatott platós Hummert, a H3T szériaváltozata a Chicagói Autószalonon debütál.

A Hummer tavaly mutatta be tanulmányként első platós modelljét, a H3T-t, mellyel kapcsolatban a General Motors nem nagyon titkolta szándékait, mármint hogy szériagyártásra szánja. A premier 2008 vége felé esedékes az Egyesült Államokban, a végleges változat azonban már most, a februári Chicagói Autószalonon bemutatkozik a nagyközönségnek.

A H3T a H3 alapjaira épül, a tengelytávot azonban megnyújtották, így az immár 3,41 méteres. A raktér hosszúsága másfél méter, egy krosszmotort tehát simán fel lehet pakolni rá, az utastér öt személy befogadására alkalmas. A motorpaletta egyik tagja a H3-ból ismert, 3,7 literes benzines 244 lóerővel és 328 Nm-es csúcsnyomatékkal, akinek azonban ennyi nem elég, választhatja a H3 Alpha-féle 5,3 literes V8-ast is 305 lóerővel és 434 Nm-rel. Utóbbihoz négysebességes automata váltó kapcsolódik, a kisebbiket alapból ötsebességes kézivel szerelik, de opcionálisan kérhető hozzá az automata is. A 5,3 literes H3T terhelhetősége 2,7 tonna.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/