/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Pontot tettek a Horner-ügy végére

2024. augusztus 09. 11:19   |   Autoblog
címkék:  

Christian Horner csapatfőnök ellen az év elején egy belső vizsgálat indult, miután egy Red Bull-alkalmazott nem megfelelő viselkedéssel vádolta meg.

A Red Bull csapatfőnökének, Christian Hornernek az év elején indított belső vizsgálatáról hozott ítélet elleni fellebbezést elutasították.

A Red Bull egyik alkalmazottja nem megfelelő viselkedéssel vádolta meg Hornert, ami a vádak kivizsgálásához vezetett.

Az ügyet egy külsős ügyvéd végezte, aki kihallgatta Hornert – nem sokkal később az 50 éves csapatfőnököt felmentették minden vétség alól.

A panaszos élt a jogával, hogy fellebbezzen az ítélet ellen, amit egy másik független ügyvéd intézett.

430344242_369787122637709_2680174718431231974_n

Az eljárás lezárásaként az ügyet mostanra elvetették, amit a Red Bull “elfogadott és magáévá tett”.

“Az év elején kivizsgáltak egy Christian Horner ellen benyújtott panaszt” – olvasható a Red Bull GmbH közleményében. “Ezt a panaszt a vállalat panaszkezelési eljárásán keresztül egy független KC (King’s Counsel) kinevezésével kezelték, aki elutasította a panaszt.”

“A panaszos élt a fellebbezési jogával, és a fellebbezést egy másik független KC végezte el. A fellebbezési eljárás minden szakasza lezárult, és a végeredmény az lett, hogy a fellebbezésnek nem adtak helyt. A KC következtetéseit a Red Bull elfogadta és magáévá tette. A belső eljárás lezárult” – áll a közleményben.

Kiemelték: “A vállalat tiszteletben tartja minden alkalmazottjának magánéletét, és egyelőre nem tesz további nyilvános nyilatkozatot az üggyel kapcsolatban. A Red Bull elkötelezett amellett, hogy továbbra is megfeleljen a legmagasabb munkahelyi normáknak.”

Fotó: Tóth Zsombor/Sport365

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/