/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Radikális mini a Toyotától Frankfurtban

2007. szeptember 11. 16:56   |   Autoblog
címkék:  

A Frankfurti Autószalonon a Toyota bemutatta IQ névre keresztelt tanulmányát, mely miniatűr méretei ellenére négy személy szállítására alkalmas.

Radikálisnak és forradalminak harangozta be a Toyota Frankfurtban bemutatkozott kisautó-tanulmányát, mely az IQ nevet kapta. 2,98 méteres hosszával az Aygo alá méretezett pöttöm csak leheletnyivel hosszabb a smart fortwo-nál, a Mininél viszont lényegesen rövidebb. Hihetetlen, hogy ennek ellenére 3+1 ülést rejtettek el benne, a bónusz széken azonban csak nagyon kis méretű személy és némi csomag helyezhető el. A Toyota állítja, az IQ legalább olyan biztonságos, mint az egy-két kategóriával feljebb található modellek.

Az IQ a Toyota nem is olyan távoli jövőjét jelképezi, 2009 körül megérkezhet a szériaváltozat is. A japán gyár a műszaki adatokról nem szólt, a Volkswagen up! kisautójával ellentétben azonban az IQ frontmotoros, valószínűleg kis lökettérfogatú benzines és dízel hajtóművel is elérhető lesz.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/