/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Raikkönen elárulta, hogy a fia a nyomdokaiba léphet-e vagy sem

2024. szeptember 09. 06:10   |   Autoblog
címkék:  

Valamikor a jövőben újra versenyezhet egy Raikkönen az F1-ben?

Kimi Raikkönen megosztotta a véleményét arról, hogy fia, Robin a nyomdokaiba léphet-e, és versenyezhet-e az F1-ben.

A 2007-es világbajnok Raikkönen ritka paddocklátogatáson vett részt az Olasz Nagydíjon családjával, köztük fiával, Robinnal, aki a gokartversenyzésben teszi meg éppen az első lépéseit, és fokozatosan lépdel feljebb és feljebb a ranglétrán.

Raikkönen a 2021-es Abu Dhabi Nagydíjon elszenvedett kiesését követően vonult vissza, és most annak szenteli idejét, hogy fia szerelőjeként tevékenykedik.

457661509_2206888999683455_6095420296796165875_n (1)

Azzal kapcsolatban, hogy lehetséges-e, hogy a kilencéves Robin végigjárja ugyanazt a ranglétrát, és második Raikkönenként szerepeljen az F1-ben, a 21-szeres futamgyőztes óvatosságra intett.

„Eléggé elfoglalt voltam [mióta visszavonultam], Olaszországba költöztünk, és Robin szerelője vagyok [mivel elkezd gokartozni]” – mondta Raikkönen az F1-nek.

„Rianna tornászik, és van egy kisgyermekünk [Grace], szóval elég mozgalmas a családi élet! De nagyszerű volt. [Robin] élvezi [a gokartozást], és majd meglátjuk, hogy jön-e valami vagy sem, ki tudja? Jól érzi magát – ez a legfontosabb” – mondta a világbajnok finn.

Raikkönen arról is beszélt, hogy mennyire tartja magát naprakésznek a modern F1-el kapcsolatban, és megosztotta gondolatait a sorozat helyzetéről, amelyben jelenleg négy csapat küzd folyamatosan a győzelmekért.

„Nem nagyon, mert mindig van valami, amit a gyerekekkel és a családdal csinálunk” – mondta arra a kérdésre, hogy mennyire követi még a sorozatot.

„[Voltak] olyan időszakok, amikor otthon voltunk, és ment a tévében, akkor nézem, még mindig érdeklődöm iránta, de már nem tudok mindent úgy, mint régen. De ez jó. [Érdekes] mindig látni, hogyan megy. Úgy tűnik, hogy egyre szorosabbá válik a küzdelem, szóval ez jó az F1-nek és minden rajongónak” – zárta gondolatait Raikkönen.

Fotó és borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/