/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ricciardo biztos a helyében és nem érez plusz nyomást magán

2024. szeptember 04. 09:53   |   Autoblog
címkék:  

Daniel Ricciardo jövője a Red Bull F1-es csapatánál a jelenlegi szezonon túl továbbra is kérdéses.

Daniel Ricciardo bizakodását fejezte ki, hogy a jelenlegi F1-es szezont az RB csapatánál fejezi be.

Ricciardo jövője a Red Bull F1-es felállásán belül nem világos, miután Helmut Marko azt állította, Liam Lawson jövőre biztosan ülést kap.

Bár fennáll a lehetőség, hogy ez a Red Bull vezető csapatánál történik, egy RB-s versenyzés valószínűleg Ricciardo megbízatásának végét jelentené, mivel Yuki Tsunoda már aláírt a jövő évre.

Amikor a média, köztük a RacingNews365 megkérdezte tőle, hogy biztos-e abban, hogy legalább az idény hátralévő részében az RB-nél marad, Ricciardo azt mondta: „Igen. Azt mondom, igen, elég régóta vagyok már ebben a szakmában – ki tudja?”

„De, továbbra is magam nevében fogok beszélni. Ha jól teljesítek, nem fognak okot találni arra, hogy bármit is tegyenek. Ha teljesítek, akkor jó vagyok” – folytatta.

„Ha magamra koncentrálok, az nem befolyásolhat engem. Nem számít, hogy ki mit mond. Az számít, hogy mit csinálnak a kezeim és a lábaim a pilótafülkében.”

Ricciardo nagy átlagban vereséget szenved Tsunodától eddig a szezonban, az ausztrál pontszerzése az RB összesített pontgyűjtésének nagyjából egyharmadát teszi ki.

0L9A0032

A Red Bull köztudottan kompromisszummentes, ha a versenyzői felállásáról van szó, de Ricciardo állította, hogy nem érez semmilyen plusz nyomást.

„Nem éreztem semmilyen indokolatlan nyomást” – mondta Ricciardo.

„Nem volt olyan kéz a vállamon, amelyik behúzott volna egy szobába, hogy azt mondja: ‘Csináld ezt, vagy különben…’. De tudom, hogy mire van szükség. Talán a kemény beszédre nincs szükség. Régóta ismerem Helmutot. Mindannyian tudjuk, hogy mire van szükség.”

„Vajon extra nyomást gyakorolt rám, vagy ésszerűtlen volt? Nem. Semmi pluszt nem érzek belőle. De tudom, hogy mire van szükség.”

Fotó és borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/