/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ricciardo “izzasztó” fogadalmat tett, az esetleges utolsó RB-s versenye előtt

2024. szeptember 21. 06:10   |   Autoblog
címkék:  

Daniel Ricciardo F1-es jövője továbbra is a levegőben lóg, mivel a hírek szerint a Szingapúri Nagydíj lehet az utolsó versenye az RB-nél.

Daniel Ricciardo kijelentette, hogy alig várja, hogy „teljesen leizzadjon” Szingapúrban, miközben az F1-es jövője vészesen lóg a levegőben.

A Szingapúri Nagydíjat megelőzően, különböző médiajelentések szerint az ausztrál helyére a versenyhétvégét követően Liam Lawson lép.

Ricciardo kijelentette, hogy a szingapúri versenyen túl semmit sem tud a jövőjéről a csapatnál.

A 34 éves versenyző azonban kiemelte, hogy a jövőjével kapcsolatos találgatások az F1-ben nem újdonság számára.

„Ezek olyan dolgok, amikről azt hiszem, már Japánban vagy Miamiban is voltak [olyan gondolatok], hogy ‘Oké, el fogok egyáltalán indulni a következő versenyen?” – mesélte Ricciardo a médiának, többek között a RacingNews365-nek nyilatkozva.

„Ezt nem hallottam a csapattól, de nyilvánvalóan volt ezzel kapcsolatos zaj. Egy héten ezt hallod, aztán összeteszek két jó versenyt, Checo [Perez] pedig nem, és akkor azt gondolom, hogy ‘Ó, vajon a nyári szünetben a Red Bullban leszek?’.” – folytatta.

457208596_494588123364645_8659579788036249383_n

Ricciardo ragaszkodott ahhoz, hogy nem válik a pletykák megszállottjává, miközben Szingapúrban szeretne mindenkit lenyűgözni – egy olyan helyszínen, ahol karrierje során négy dobogós helyezést ért már el.

„A legfontosabb dolog, hogy próbáljunk meg nem túl magasra emelkedni, és próbáljunk meg nem túl mélyre süllyedni. Csak magamra koncentráljak a nap végén” – mondta.

„Azt hiszem, valószínűleg ezt is megtanultam a múltból, hogy ne ragadjak le túl sok más dologban. Mert az mindig ott lesz. Mindig is létezni fog. De irányítsd az irányítható dolgokat, és ez az, hogy a legjobb formámat hozom, és azt is, hogy szeressem, amit csinálok” – folytatta.

„Az év nagy részében voltak hullámvölgyek és mélypontok, és még most is, amikor itt állok ma, nyilvánvalóan nagy a nyomás és a találgatás. Még mindig boldog vagyok, hogy itt lehetek, még mindig alig várom, hogy beüljek az autóba. Alig várom, hogy leizzadjam magam” – tekintett előre az ausztrál versenyző.

Fotó és borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/