/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Russell nem foglalkozik a Verstappen érkezésével kapcsolatos pletykákkal

2024. szeptember 08. 06:05   |   Autoblog
címkék:  

George Russellnek jövő év végén lejár a szerződése a Mercedesnél, miközben Max Verstappent továbbra is szoros kapcsolatba hozzák az Ezüstnyilakhoz való váltással.

George Russell ragaszkodott ahhoz, hogy „nem gondolkodik” a Mercedes jövőjéről a következő szezonon túl, annak ellenére, hogy az ülése veszélyben lehet.

Russellnek 2025 végén lejár a szerződése a brackley-i székhelyű alakulatnál, miközben a Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff bevallottan szeretné magához csábítani a regnáló F1-es bajnokot, Max Verstappent.

A 2026-os szezontól új technikai szabályok lépnek életbe, ami lehetőséget teremt az erőviszonyok átrendeződésére.

Legutóbb 2014-ben volt ilyen jelentős változás az F1-es szabályokban, akkor a Mercedes egyértelmű befutónak bizonyult, és több éven át megőrizte előnyét.

6S5A7645

Bár Russell fényesnek látja az alakulat jövőbeli kilátásait, a 26 éves versenyző azt sugallta, hogy nem aggódik a hosszútávú jövője miatt.

„Szuper izgalmas a 2026-os év a Mercedesszel. Még semmi sincs aláírva a jövőre nézve, és ez olyasmi, amin még csak nem is gondolkodom” – mondta Russell a kiválasztott médiumoknak, köztük a RacingNews365-nek.

Fotó és borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/