/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Russell reagált a „szórakoztató” Verstappen-pletykákra

2024. szeptember 13. 06:10   |   Autoblog
címkék:  

George Russell beszélt a Mercedesszel való jövőjéről és a Max Verstappent az Ezüstnyilakkal összekötő pletykákról.

George Russell reagált azokra a „szórakoztató” pletykákra, amelyek Max Verstappent egy jövőbeli üléssel kötik össze a Mercedesnél, ami potenciálisan az ő helyét veszélyeztethetné.

A britnek a következő szezon végéig van érvényes szerződése, így az új erőforrás-szabályozás miatt egy újabbra van szüksége ahhoz, hogy az Ezüstnyilaknál maradhasson.

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff nem titkolta, hogy szeretné leszerződtetni Verstappent és együtt dolgozni a hollanddal, bár elégedett az új felállásával, Russellel és Kimi Antonellivel.

A Mercedes korábbi versenyzője és 2016 F1-es világbajnoka, Nico Rosberg azonban a legutóbbi Olasz Nagydíjon jelezte, hogy aggódik Russell miatt.

591A1493

Rosberg félelmeit fejezte ki, hogy a jövő év Russell és Antonelli között egyfajta szétlövéssé válhat, amennyiben Verstappen 2026-ra elérhetővé válik.

Mivel Antonelli újonc és a Mercedes tinédzser szenzációja, az Ezüstnyilak valószínűleg nem szívesen veszítenék el az olaszt egy rivális csapattal szemben.

456842937_2475928959272504_6514374570448248488_n

A német úgy véli, Russellre nagy nyomás nehezedik, hogy jövőre is teljesítsen, bár a 26 éves versenyzőt nem aggasztják a keringő pletykák.

„Őszintén szólva erről még egyáltalán nem beszéltünk” – mondta Russell a médiának, többek között a RacingNews365-nek.

„Nagyon-nagyon régóta vagyok már ennél a csapatnál. A Mercedes menedzsel, és mindig is azt mondtuk, hogy a bizonytalan jövőben is együtt folytatjuk. Rengeteg beszélgetés folyik, amiket elég szórakoztató olvasni, de részemről nem foglalkozok ilyesmikkel” – folytatta.

„Csak a vezetésre koncentrálok” – jelentette ki határozottan Russell.

Fotó és borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/