/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Russell szerint Antonellinek nincs szüksége az ő mentorálására

2024. június 13. 11:08   |   Autoblog
címkék:  

Egyre inkább az a kérdés, hogy Kimi Andrea Antonelli mikor lesz a Mercedes versenyzője, nem pedig az, hogy lesz-e.

George Russell úgy érzi, nem lesz szükség arra, hogy Andrea Kimi Antonelli mentora legyen, amikor a Mercedes juniorja felkerül mellé az F1-es csapathoz.

A Mercedes hivatalosan még nem döntött arról, hogy ki váltja Lewis Hamiltont, amikor a hétszeres világbajnok az idény végén távozik a Ferrarihoz.

Toto Wolff csapatfőnök világossá tette, hogy Carlos Sainz már nem opció, miután korábban esélyesként tűnt.

Wolff most hajlandó a fiatalokba fektetni, bár az, hogy a 17 éves olasz Antonelli jövőre vagy 2026-ra ül-e be a helyére, még nem tudni.

Ha és amennyiben Antonellit előléptetik, akkor Russell kerülne az idősebb versenyző szerepébe, és gyakorlatilag a csapat első számú pilótája lenne, még akkor is, ha a Mercedes mindig is egyenlő versenyzői politikát folytatott.

Arra a kérdésre, hogy kötelességének érezné-e, hogy Antonelli mentora legyen, Russell ragaszkodik ahhoz, hogy a feltörekvő csillagnak a saját útját kell kitaposnia.

“Nem feltétlenül gondolom, hogy egy rendkívül tehetséges versenyzőnek szüksége lenne egy másik versenyző mentorálására” – mondta Russell. “Mindenkinek meg kell találnia a saját útját, és el kell követnie a saját hibáit. Szívesen adnék tanácsot és segítséget az úton, mert támogatom magam, magabiztos vagyok, és a legjobbat akarom a csapatnak.”

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/