/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Sainz „lehangoló” ítéletet mondott a McLaren teljesítménye láttán

2024. augusztus 29. 11:06   |   Autoblog
címkék:  

A McLaren rendkívül sikeres hétvégét zárt legutóbb a Holland Nagydíjon, ahol Lando Norris több mint 22 másodperces előnnyel szerezte meg a futamgyőzelmet.

Carlos Sainz kijelentette, hogy a McLaren tempója a Holland Nagydíjon „lehangoló” volt minden csapat számára.

A McLaren friss fejlesztésekkel vágott neki a holland versenynek, mivel a világbajnokságban tovább akarta csökkenteni hátrányát a tabellát vezető Red Bullhoz képest.

Lando Norris meggyőző fölénnyel, több mint 3 tized másodperccel szerezte meg a pole pozíciót, majd 22,9 másodperces előnnyel nyerte meg a futamot Max Verstappen előtt.

591A0365

Bár a McLaren tempója feltűnően erős volt, Sainz úgy véli, korábbi csapattársa, Norris külön dicséretet érdemel.

„Igen, de ez legalább mindenki számára lehangoló, nem csak a Ferrari számára” – magyarázta a médiának, többek között a RacingNews365-nek. „Azt hiszem, legalább nem vagyunk lemaradva a Red Bull….a Red Bull és a Mercedes mögött.

„Sikerült megelőznünk egy Red Bullt, sőt, a futam során még egy McLarent is utolértünk. Lando biztosan nagyon jó hétvégét teljesített. Dicséretet kell adnunk érte” – folytatta.

„Oscar negyedik volt, szóval nem mintha csak a McLaren más ligában lenne, szerintem Lando nagyszerű hétvégét teljesíthetett” – mondta a spanyol.

Fotó és borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/