/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Sainz reagált a korábbi csapatfőnökének a kijelentésére Hamiltonnal kapcsolatban

2024. október 17. 09:31   |   Autoblog
címkék:  

A korábbi Ferrari-csapatfőnök, Mattia Binotto kijelentette, hogy ha még ő lenne az olaszok vezetője, nem szerződtette volna Lewis Hamiltont.

Carlos Sainz reagált arra, hogy a Ferrari korábbi csapatfőnöke, Mattia Binotto kijelentette, hogy nem szerződtette volna Lewis Hamiltont.

Binotto 2022 végén távozott a Ferraritól, és Frederic Vasseur vette át a helyét, aki leszerződtette Hamiltont a következő évre.

A hétszeres világbajnok Sainz helyét veszi át Charles Leclerc mellett, ami a spanyol pilóta Williamshez való átigazolását eredményezi.

Amikor a Corriere della Sera újságírója megkérdezte Binottót, hogy leszerződtette volna-e Hamiltont, így válaszolt: „Nem. De jól tette, hogy a Ferrarihoz ment, egyetértek a döntésével.”

942A2242

Sainz, aki Binotto vezetése alatt csatlakozott a Ferrarihoz, nem akarta részletesen kommentálni a svájci-olasz vezető véleményét Hamilton Maranellóba igazolásáról.

„Binotto azt mondta, hogy nem szerződtette volna Lewist?” – válaszolta Sainz a 2024-es Marca Sports Weekend rendezvényen.

„Nem foglalkozom ezzel. Megtartom a véleményem magamnak, és egy vacsora során egyszer elmondom majd.”

Bár csalódott, hogy el kell hagynia a maranellói csapatot, Sainz hisz abban, hogy Hamilton és Leclerc párosa sikeres lesz.

„Ő és Leclerc két nagyszerű versenyző, biztos vagyok benne, hogy jól fognak szórakozni” – mondta Sainz.

Fotó és borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/