/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Sainz szerint a problémáik ellenére, még mindig a Red Bull a favorit

2024. június 03. 11:21   |   Autoblog
címkék:  

Carlos Sainz úgy véli, hogy a Red Bull továbbra is favorit az idei versenynaptár nagy részében, de bízik abban, hogy a domináns időszakuknak vége.

Carlos Sainz szerint kicsi az esély a Red Bull elleni bajnoki küzdelemre, és azt állította, hogy a címvédőknek „még mindig favoritnak kellene lenniük” a hagyományosabb pályákon.

Ugyanakkor reméli, hogy az élen továbbra is „szoros küzdelem” lesz.

Ferraris csapattársa, Charles Leclerc kényelmes győzelmet aratott a Monacói Nagydíjon, miután a 26 éves versenyző egy domináns hazai versenyhétvégét produkált.

Ez volt a harmadik egymást követő verseny, ahol a Red Bull nem tudta azt a mindent elsöprő tempóját nyújtani, amit a tavalyi szezonban és az idei év elején produkált. Ez arra engedett következtetni, hogy az F1-ben hármas versenyfutás várható a Ferrari, a McLaren és a Milton Keynes-i alakulat között a világbajnoki címért.

Sainz azonban fékezte a várakozásokat, és kijelentette, hogy szerinte a Max Verstappen vezette csapat még mindig előnyben van a hagyományosabb helyszíneken – még akkor is, ha a dominancia időszaka véget érni látszik.

„Azt hiszem, a józan eszem azt súgja, hogy a normál pályákon még mindig a Red Bullnak kellene lennie a favoritnak” – mondta a Monacói Nagydíj után a médiának, többek között a RacingNews365-nek.

„Dominancia, mint ahogy azt korábban láthattuk, remélhetőleg nem tér már vissza. De továbbra is favoritok, igen. Nagyon szoros lesz a küzdelem a McLarennel és velünk is. Azt hiszem, mindhárman nagyon hasonló szinten vagyunk.”

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/