/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Sainz szerint még lesz pár összetűzésük az idén Leclerccel

2024. július 10. 07:10   |   Autoblog
címkék:  

Carlos Sainz beszélt a csapattársával, Charles Leclerc-rel történt barcelonai nézeteltérésükről.

Carlos Sainz elismerte, hogy Charles Leclerc-rel folytatott csatái folytatódni fognak a Spanyol Nagydíjon történt incidensük után.

Sainz és Leclerc a barcelonai verseny korai szakaszában ütközött össze, de tagadták, hogy az összecsapás után túlfeszültségek lettek volna kettejük között.

A két versenyző már többször is versenyzett egymással az idei szezonban, és egész évben kevés választotta el őket egymástól.

Mivel a páros küzdelme idén elég kiegyenlített, Sainz nem számít arra, hogy csatáiknak egyhamar vége szakad.

“Charles-szal nyilvánvalóan nem ez volt az első összetűzésem és nem is az utolsó” – mondta Sainz a médiának, többek között a RacingNews365-nek.

“Mindig van egy-két ilyen ütközet egy évben, mert ez teljesen normális, teljesen természetes, amikor két versenyző van, akik 24 versenyen keresztül osztoznak ugyanazon az aszfaltcsíkon. Mindig közelről indulunk egymáshoz képest. Vannak rajtok, van stratégia, van előzés. És két ilyen versenyképes sráccal, mint ő és én, akik a csapat szerencséjére minden versenyen jól teljesítenek, mindig lesznek kisebb összetűzések” – mondta a spanyol.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/