/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Új csapat szállt be a Newey aláírásáért folytatott harcba

2024. augusztus 21. 10:06   |   Autoblog
címkék:  

Az F1-Insider.com értesülései szerint egy új csapat jelentkezett be a brit szerződtetésére.

A német F1-Insider.com szerint az Alpine beszállt a Red Bull távozó technikai főnökének, Adrian Newey-nak a szerződtetéséért folytatott küzdelembe.

Newey jövő év elején esedékes Red Bull-os távozása az egyik legnagyobb sztori volt az idei szezonban a pályán kívül, és több csapat is versenyben volt az aláírásáért.

A tervező a Red Bull összes világbajnok autójáért felelős volt, és a Renault-val való együttműködésben is van tapasztalata.

A beszámoló szerint a Renault vezérigazgatója, Luca di Meo és az Alpine tanácsadója, Flavio Briatore felvette a kapcsolatot Newey-val, és garantálták neki, hogy minden téren szabadon dönthet.

Állítólag Newey megfontolja az ajánlatot, amely szerint szorosan együttműködne Enstone-nal.

942A7279

Nem ez lenne az első alkalom, hogy ezt teszi, hiszen Newey korábban már dolgozott a Renault-val, amikor a Williams és a Red Bull motorjait is ők hajtották.

Az Aston Martint és a Ferrarit is erősen összefüggésbe hozták a 65 éves versenyzővel, bár úgy gondolják, hogy az előbbi az, amelyik vezeti a versenyt.

Fotó és borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/