/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Új autómárka jön Magyarországra

2022. április 27. 16:05   |   Autoblog
címkék:  

A Gablini cégcsoport lett az Ineos Automotive hivatalos magyarországi partnere, aki az országban hivatalos forgalmazóként ellátja majd a márkakereskedői és márkaszervizes tevékenységeket. Az Ineos tervei szerint 2022 végére világszerte több mint 50 országban egy 200 értékesítési és szervizközpontból álló hálózattal fog rendelkezni a Grenadier terepjáró számára.

Az Ineos segíti partnerét a szalon kialakításában, hogy az néhány hónapon belül készen álljon az ügyfelek fogadására. A folyamat része továbbá egy intenzív képzés, melynek során az értékesítők és a műhelyben dolgozó szakemberek is elsajátítják a szükséges tudást. A kereskedés a nyár folyamán nyitja meg kapuit a leendő ügyfelek előtt.

Az Ineos Grenadier teljes műszaki specifikációja és ára április végétől lesz elérhető Magyarországon, rendelés leadására pedig várhatóan május hónaptól lesz lehetőség.

Az Ineos Grenadierről

2017-ben az Ineos elnöke, Jim Ratcliffe, az autórajongó és tapasztalt kalandor felismerte, hogy hiány van a piacon a céllal épített, praktikus, kemény munkára fogható 4×4-es terepjáróból, amelyet a modern kor követelményeinek és megbízhatósági elvárásainak megfelelően terveztek. Megalakult az Ineos Automotive Limited, és összeállt egy vezető autóipari szakemberekből álló csapat, hogy a 4×4 fejlesztésének és gyártásának új szemléletével megvalósítsa az elképzelést.

A Grenadier egy igazán kompromisszummentes terepjáró, amely a brit szellemiséget és dizájnt a német mérnöki szigorral ötvözi. Minden körülményre tervezve, a kategória legjobb terepjáró képességét, tartósságát és megbízhatóságát nyújtja majd azoknak, akiknek a járműre mint munkaeszközre van szükségük, bárhol is legyenek a világon.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/