/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Valóban már a McLaren az a csapat, amelyet le kell győzni?

2024. augusztus 01. 10:15   |   Autoblog
címkék:  

A McLaren csapatfőnöke, Andrea Stella visszautasította azokat a feltételezéseket, melyek szerint jelenleg nekik van a legjobb autójuk az F1-ben.

A McLaren csapatfőnöke, Andrea Stella megpróbált „oltani a tüzet” azokkal az állításokkal kapcsolatban, melyek szerint jelenleg a McLaren rendelkezik a legjobb autóval az F1-ben.

A Red Bull kényelmesen a mezőny előtt kezdte a szezont, jelentős teljesítménykülönbséget élvezve a Ferrari, a McLaren és a Mercedes előtt.

Stella csapata a Miami Nagydíjon jelentős fejlesztési csomagot vetett be, és ezzel olyan helyzetbe hozta az MCL38-at, hogy hétről hétre felveheti a harcot az RB20-assal.

0E5A4976

Fotó: Tóth Zsombor/Sport365

Lando Norris megnyerte azt a futamot – az első futamgyőzelmét -, ami egy 10 egymást követő dobogós helyezésből álló sorozatot indított el a csapat számára, beleértve a Magyar Nagydíjon elért kettős győzelmet is.

A Ferrari és a Mercedes követte őket a fejlesztési csatában, ezzel pedig a trió jelentősen közeledett a Red Bullhoz a mezőny élén.

A McLaren azonban az elmúlt kilenc fordulóban következetesebben volt versenyképes, és jobb egykörös tempót mutatott.

A Red Bullt leváltva már ők az a csapat, amelyet le kell győzni – ezt Stella visszautasítja.

„Nem vagyok meglepve, de folyamatosan kapom az észrevételeket, hogy a McLaren a legjobb autó” – mondta az 53 éves csapatfőnök a médiának.

„Mindig próbálom hűteni a kedélyeket, és azt mondom: ‘Négy autó van, ami nagyjából egy szinten van. Van egy kis változatosság, ami az adott pálya függvénye, bizonyos mértékig még a körülmények függvénye is” – mondta Stella.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/