/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Vasseur célja a tavalyi szingapúri dicsőség megismétlése

2024. szeptember 19. 06:00   |   Autoblog
címkék:  

A Ferrari legutóbb az Azerbajdzsáni Nagydíjon csak hajszál híján maradt le a futamgyőzelemről.

A Ferrari csapatfőnöke, Frederic Vasseur felvázolta egyértelmű célját, hogy a hétvégén ismét győzedelmeskedjenek Szingapúr utcáin.

12 hónappal ezelőtt a Ferrari győzött a Marina Bay Circuit pályán, Carlos Sainz sikerével, ez volt a Red Bull egyetlen veresége a szezonban.

A Ferrari az idei szingapúri versenyre úgy érkezik, hogy szeretné megismételni a tavalyi sikert, miután Bakuban éppen csak lemaradt a futamgyőzelemről.

Charles Leclerc majdnem 30 körön keresztül támadta Oscar Piastrit, miközben megpróbálta visszaszerezni az elvesztett vezetést, amikor a McLaren versenyzője a boxkiállások után az élre állt.

Arra a kérdésre, hogy a Ferrari erős bakui tempója pályaspecifikus volt-e, Vasseur a médiának, köztük a RacingNews365-nek is nyilatkozott: „Ha ez pályaspecifikus, akkor ez jó, mert a következő hétvégén ugyanilyen [típusú] kanyarok következnek.”

„A hétvégi verseny után, Szingapúr és Austin között nagy szünet van. Lesz időnk megbeszélni Austint, de először Szingapúr következik, és szeretnék jó eredményt elérni Szingapúrban, ahogy tavaly is, hogy sikeresen megküzdjünk az ellenfeleinkkel” – tekintett előre a Ferrari csapatfőnöke.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/