/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Vasseur tökéletességet követel a Ferraritól

2024. június 20. 10:17   |   Autoblog
címkék:  

Vasseurnek sikerült erős versenycsapattá alakítania a Ferrarit, mióta 2023-ban átvette a maranellói csapat irányítását.

Fred Vasseur tökéletességet követel a Ferraritól a versenyhétvégéken a mezőny élén vívott rendkívül szoros küzdelemben.

Legutóbb Kanadában a Ferrari dupla kieséssel bukott rengeteg pontot. Továbbá ez volt az első alkalom, hogy mindkét Ferrari kimaradt az időmérő harmadik szakaszából a 2021-es Belga Nagydíj óta.

Ez mind egy erős monacói teljesítményt követően alakult így, ahol a Scuderia Leclerc révén nyerni tudott, akinek a montreali szenvedéseit motorprobléma nehezítette, míg Sainz egy megpördülés és egy hibátlanul vezető Alex Albonnal való érintkezés után kiállni kényszerült.

Vasseuer elmondta, milyen szoros a verseny a mezőny, miközben a Ferrari próbálja lecsökkenteni a Red Bull pontelőnyét a világbajnokságban.

“Hétvégénként változó és más és más, de hat-nyolc autód van [elválasztva] mindössze egytized, néha kéttizeden belül” – mondta Vasseur a médiának, köztük a RacingNews365-nek.

„Ne feledje, hogy az imolai időmérőn három autó volt ezredekre  egymástól, és [a kanadai kvalifikációhoz] kettőnek azonos ideje volt [a pole-hoz]. Ha nincs tökéletes hétvégéd, akkor nem tudsz elöl lenni, és ez az egész irányítás szempontjából azt jelenti, hogy nem hibázhatsz.”

Vasseurnek sikerült erős versenycsapattá alakítania a Ferrarit, mióta 2023-ban átvette a maranellói csapat irányítását, de a kudarc ellenére továbbra is úgy érzi, történt előrelépés Montrealban.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/