/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Verstappen a “panaszkodásai” ellenére sincs kétségbeesve

2024. június 21. 19:33   |   Autoblog
címkék:  

A holland címvédő nem tulajdonít túl nagy jelentőséget a Spanyol Nagydíj pénteki edzésén elhangzott rádióüzeneteinek.

Max Verstappen nem tulajdonít túl nagy jelentőséget a Spanyol Nagydíj pénteki edzésén elhangzott rádióüzeneteinek.

Verstappen a második szabadedzésen végül csak az ötödik leggyorsabb volt az RB20-assal, 0,240 másodperccel lemaradva a mercedeses Lewis Hamiltontól, a Ferrari hazai hőse, Carlos Sainz is megelőzte a háromszoros világbajnokot a mclarenes Lando Norrisszal és az Alpine-os meglepetésemberrel Pierre Gaslyval együtt.

A második gyakorlás során Verstappen rádión közölte csapatával, hogy az autó “általában véve eléggé csúszkál a kanyarkijáratokon”. Majd hozzátette: “Még mindig furcsa alulkormányzottság van a kanyar közepén. Ez az autó nem harap”.

Ez azonban nem volt más, mint a maximalista Verstappen, aki többet követelt az autójától, ahogy az idén már megszokottá vált a hollandtól, ha a pénteki edzésekről van szó.

Mindezek ellenére az időmérős próbálkozásán hiába volt az első és a harmadik szektorban a leggyorsabb, ez a probléma, amit a rádión jelentett minden bizonnyal hátráltatta őt a középső szektorban, ahol jelentős hátrányt szedett össze a riválisaival szemben.

Összességében Verstappen elégedett volt az eredménnyel. “Csak kipróbáltunk néhány különböző beállítást az első és a második gyakorláson, csak próbáltunk egy kicsit finomhangolni, de legalább úgy gondolom, hogy maga a nap egy kicsit normálisabb volt, mindenféle probléma nélkül” – mondta.

“Ez az, amiben reménykedtünk, és most már csak arról van szó, hogy megpróbáljuk egy kicsit rendbe tenni az autót, de ez teljesen normális.”

Ami az autóval kapcsolatos hétvégi fejlesztéseket illeti, hozzátette: “Nagyon apró dolgok, semmi túl nagy, de eddig minden normálisnak tűnik.”

Borítókép: XPB Images

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/