/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Verstappen ébresztőt fújt a Red Bull számára

2024. július 21. 10:06   |   Autoblog
címkék:  

Max Verstappen nem elégedett az RB20 jelenlegi állapotával, és ezt nem is próbálta titkolni, miközben felszólította a Red Bullnál dolgozókat, hogy „ébredjenek fel”.

Max Verstappen egyértelmű utasítást adott a Red Bullnak, ami arra utal, hogy nem mindenki van egy „hullámhosszon” a csapaton belül.

A 26 éves holland versenyző azt szeretné, ha bizonyos emberek a Milton Keynes-i alakulaton belül „egy kicsit felébrednének”, de nem árulta el, hogy kik lehetnek ezek a személyek.

Miután a Magyar Nagydíjra a harmadik helyre kvalifikálta magát a rajtrácson, Verstappen frusztrált arcot mutatott. A versenyen az első sorból rajtoló Lando Norris és Oscar Piastri McLarenjeivel kell majd megküzdenie.

A Red Bull hasonlóan kezdte a 2024-es szezont, mint ahogyan az előző évet befejezte, de a McLaren, a Mercedes és a Ferrari a rengeteg fejlesztéseiknek köszönhetően utolérték a címvédőket.

Emiatt aggódik Verstappen, hogy a Red Bull jelenlegi helyzetének súlyosságát nem értékelik kellőképpen.

„Nem mindenki” – mondta a kiválasztott holland médiának, köztük a RacingNews365-nek, amikor arról kérdezték, hogy a csapaton belül mindenki felfogta-e a helyzet súlyosságát.

„Nálam legalább tudják, hogy nem keresek kifogásokat, mindig is nagyon reális voltam ezzel kapcsolatban. De talán nem mindenki van egy hullámhosszon. Ez nem frusztrál engem, de úgy gondolom, hogy néhány embernek egy kicsit fel kell ébrednie. Nem kell részletekbe bocsátkoznunk, hogy kik azok” – jelentette ki sejtelmesen a holland.

A holland amellett, hogy feldúlt volt a gyenge időmérője miatt, célba vette csapata budapesti fejlesztési csomagját is, amely szerinte nem éri el a szükséges szintet.

Verstappen úgy véli, a Hungaroringen bevetett frissítések „még mindig nem elég jók” ahhoz, hogy visszaállítsák a szezon elején látottakat.

 

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/