/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Verstappen egyszerre optimista és óvatos a „kaotikus” Amerikai Nagydíj előtt

2024. október 17. 09:31   |   Autoblog
címkék:  

Max Verstappen 52 ponttal vezeti a versenyzők világbajnoki tabelláját Lando Norris előtt, és reméli, hogy a Red Bull RB20-on végrehajtott változások meghosszabbítják az Amerikai Nagydíjon fennálló győzelmi sorozatát.

Max Verstappen reménykedik abban, hogy a Red Bull jobban fog teljesíteni a Circuit of the Americas (COTA) pályán, miután az RB20-on változtatásokat hajtottak végre az Egyesült Államok Nagydíj előtt.

Az F1 közel négyhetes szünet után érkezik Austinba a szezon egy intenzív zárószakaszára. Hat futam vár Verstappenre nyolc hét alatt, mielőtt megszerezhetné negyedik egymást követő világbajnoki címét.

Azonban a holland versenyzőnek vissza kell vernie Lando Norris támadásait. A McLaren versenyzője jelenleg 52 ponttal van lemaradva a bajnokságban.

Miközben az MCL38 az élmezőnybe fejlődött, az RB20 elvesztette dominanciáját, amely korábban jellemezte.

942A3582

A Red Bull frissítéseket vezet be a COTA-n, hogy megpróbálja legalább megőrizni Verstappen bajnoki előnyét.

A konstruktőri versenyben sötétebb a helyzet, mivel a McLaren 41 ponttal vezeti a milton keynesi csapatot.

Verstappen optimista a Red Bull számára az őszi szünet hozadékával kapcsolatban, még akkor is, ha Austinban egy sprint verseny megrendezése még nehezebbé teszi a hétvége kezelését.

„Néhány hetet távol voltunk a versenyzéstől, ami lehetőséget adott arra, hogy újra összpontosítsunk és keményen dolgozzunk a teljesítményünkön az Amerikai Nagydíj előtt” – mondta a 27 éves versenyző.

„Változtatásokat hajtottunk végre az autón, hogy remélhetőleg jobban illeszkedjen ehhez a pályához, így majd meglátjuk, versenyképesebbek leszünk-e, amikor pályára lépünk.”

„Ez egy újabb hektikus sprint hétvége lesz, sok minden vár ránk. Austin nagyon klassz város, és a pálya hangulata páratlan.”

Fotó és borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/