/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Verstappen ezt a dolgot követeli meg a Red Bulltól

2024. június 01. 10:55   |   Autoblog
címkék:  

“Nem vagyok politikus, nem vagyok olyan, aki szeret politizálni” – mondta a holland címvédő.

Max Verstappen ragaszkodik hozzá, hogy a hűség az a döntő tulajdonság, amelyet a Red Bulltól elvár.

A Forma-1 regnáló bajnoka sorozatban a negyedik világbajnoki címét szerezheti meg ebben a szezonban.

A Red Bullnál való jövője azonban váratlanul megkérdőjeleződött a Christian Horner csapatfőnök nyomozása körüli dühöngés során, és a Mercedes továbbra is arról álmodozik, hogy elcsábítja Verstappent.

De a holland The Guardiannek azt mondta: „Elég hűséges ember vagyok, és ez nagyon sokat jelent számomra. Ezt kérem a csapattól, és ez eddig mindig nagyszerű volt, és ezt szeretném sokáig megtartani. Csodálatos lenne itt, a Red Bullnál befejezni a pályafutásomat. Hihetetlen lenne annyi évet egy csapatnál maradni.”

Verstappen az idei eddigi nyolc futamból ötöt megnyert, még úgy is, hogy az RB20-asa már nem dominál annyira riválisai felett, mint az korábban látszott.

A Red Bullnak is le kellett küzdenie a Horner viselkedésével kapcsolatos nyomozás káoszát (megtisztították a jogsértéstől), majd Verstappen édesapjától, Jostól kapott kritikákat a csapatfőnökkel kapcsolatban.

Helmut Markót, Verstappenék régi szövetségesét is egy olyan távozással hozták szóba, amely a sztárpilótát is magával ránthatta volna.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/