/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Verstappen “hektikus” hazai versenyre figyelmeztet Ausztriában

2024. június 27. 10:40   |   Autoblog
címkék:  

A címvédő 11 versenyből a nyolcadik futamgyőzelmét szeretné megszerezni Spielbergben.

Max Verstappen figyelmeztette a Red Bullt a hazai Osztrák Nagydíjon várhatóan “hektikus és zsúfolt” hétvégére.

Verstappen a Red Bull hazai pályájára a versenyzők bajnokságának az élén érkezik, miután legutóbb Spanyolországban 10 versenyből már a hetedik futamgyőzelmét aratta, és az elmúlt években dominált a Red Bull Ringen.

Győzelmet aratott 2018-ban, 2019-ben, mindkét 2021-es és 2023-as futamon, és 2022-ben és 2023-ban is két-két sprintgyőzelmet szerzett a stájer hegyekben.

A sprintformátum a 2024-es szezonban ezen a hétvégén másodszor tér vissza, Verstappen pedig nagyon szeretné, ha a csapat már a kezdetektől fogva überkoncentrált lenne.

“Ez egy újabb sprintverseny lesz ezen a hétvégén, ami mindig egy mozgalmas és elfoglalt hétvégével végződik számunkra” – magyarázta Verstappen.

“Nagyon fontos, hogy rögtön megtaláljuk az autó megfelelő beállításait, és elemezzük, hogyan tudunk a legjobban építkezni és javítani a korábbi versenyeinkhez képest, különösen azért, mert a kvalifikáció itt mindig szoros. A pálya sok előzésre ad lehetőséget, szóval biztos vagyok benne, hogy izgalmas verseny lesz. A csapat tavaly is jól teljesített itt, így remélhetőleg ezen a hétvégén büszkék lehetnek ránk a szurkolók, és újabb győzelemmel térhetünk haza” – bizakodott a holland címvédő.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/