/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Verstappen kijelentette, van még hova fejlődnie a Red Bullnak

2024. június 10. 11:37   |   Autoblog
címkék:  

A holland címvédő, egy rendkívül izgalmas és fordulatos versenyen szerezte meg pályafutása 60-dik futamgyőzelmét.

Max Verstappen kijelentette, hogy a Red Bullnak továbbra is van hova fejlődnie, miután Kanadában megszerezte idei hatodik győzelmét.

A holland egy biztonsági autós beavatkozás után vette át a vezetést a futam felénél, és többé nem adta át a vezetést a 60. futamgyőzelméhez vezető úton.

A verseny minden csapat számára nagy kihívást jelentett a nedves időjárás és a pályán történt események miatt, amelyek többször is fennakadásokat okoztak.

Verstappen azonban dicsérte a Red Bull stratégiai döntéseit, ezzel pedig tovább növelte előnyét a bajnokságban.

„Elég őrült verseny volt” – mondta Verstappen. „Sok dolog történt, és valóban ügyelnünk kellett a hívásainkra. Szerintem csapatként nagyon jól teljesítettünk ma. Nyugodtak maradtunk, és azt hiszem, jókor álltunk ki a boxba. Természetesen a biztonsági autó jól bevált nekünk, de utána is elég jól kezeltük a problémáinkat. Imádom, nagyon szórakoztató volt. Az ilyen versenyekre időnként szükségünk van” – jelentette ki a holland címvédő.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/