/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Verstappen korai visszavonulásra utalt az FIA által kiszabott büntetése után

2024. szeptember 24. 06:05   |   Autoblog
címkék:  

Max Verstappen inkább nem adott hosszú válaszokat az FIA szingapúri futam utáni sajtótájékoztatóján.

Max Verstappen utalt arra, hogy a büntetése, amiért káromkodott az FIA csütörtöki, Szingapúri Nagydíj előtti sajtótájékoztatóján, az F1-ből való korai visszavonulását eredményezheti.

A regnáló világbajnokot pénteken büntette meg az FIA, miután csütörtökön azt nyilatkozta, hogy az autója elb”szódott Azerbajdzsánban.

Verstappent gyakorlatilag közmunkára ítélte az irányító testület, az FIA hivatalosan úgy nyilatkozott, hogy „kötelessége valamilyen közérdekű munkát elvégezni”.

Miután szombaton a második helyre kvalifikálta magát, Verstappen részt vett az FIA sajtótájékoztatóján, és nyers és rövid válaszokat adott.

Ráadásul kijelentette, hogy inkább kint beszélne a médiával, amit meg is tett, a paddockban tartott egy rögtönzött médiabeszélgetést.

A futamot követően, ahol Verstappen szintén a második helyen végzett, ismét rövid válaszokat adott a sajtótájékoztatón, és beleegyezett, hogy a második egymást követő napon is kint beszéljen a médiával.

Amikor kint a médiának, köztük a RacingNews365-nek is beszélt, Verstappent arról kérdezték, hogy a káromkodásért őt büntető FIA kiválthatja-e a korai visszavonulását.

„Ó, természetesen. Úgy értem, az ilyen dolgok mindenképpen eldöntik a jövőmet is”- válaszolta Verstappen

„Nem lehetsz önmagad, különben ilyen butaságokkal kell foglalkoznod. Azt hiszem, most már a karrierem azon szakaszában vagyok, hogy nem akarsz állandóan ilyesmivel foglalkozni. Ez nagyon fárasztó” – jelentette ki a holland.

„Persze, nagyszerű dolog sikereket elérni és versenyeket nyerni, de ha már mindezt elérted, bajnokságokat és versenyeket nyertél, akkor szeretnéd egyszerűen csak jól érezni magad. Természetesen mindenki a maximumot nyújtja. Mindenki ebben a csatában, még a rajtrács hátsó részében is. De ha ilyen butaságokkal kell foglalkoznod, az számomra egy ok arra, hogy [ne] folytassam tovább” – figyelmeztetett Verstappen.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/