/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Verstappen közel áll ahhoz, hogy a Mercedeshez szerződjön – Herbert

2024. március 20. 11:00   |   Autoblog
címkék:  

Johnny Herbert azt állítja, hogy Max Verstappen elég közel van ahhoz, hogy aláírjon a Mercedeshez.

Verstappen jövője a Red Bullnál kérdésessé vált az elmúlt hetekben, miután teljes támogatásáról biztosította Helmut Marko motorsport-tanácsadót, miután Szaúd-Arábiában olyan hírek láttak napvilágot, hogy a csapat felfüggeszti őt.

A háromszoros világbajnok utalt arra, hogy ha Marko elhagyja a csapatot, akkor az ő saját jövője is kétségessé válik, miközben édesapját, Jos-t látták, amint egy héttel korábban Bahreinben a Mercedes-főnökkel, Toto Wolffal folytatott tárgyalásokat, miközben a Red Bull hatalmi harca zajlott.

Wolff Lewis Hamilton helyére keres utódot, miután átigazolt a Ferrarihoz 2025-től, Herbert pedig úgy véli, hogy Christian Horner csapatfőnöknek meg kellene fontolnia a helyét, miután az állítólagos helytelen magatartásával kapcsolatos vizsgálat és annak következményei destabilizálták a Red Bullt házon belül.

“Nem tesz jót az F1-nek ez az egész dolog, ami most zajlik, és a helyzet egyre inkább forrósodik” – mondta a háromszoros nagydíjgyőztes Herbert, akit a The Sun idézett.

A Forma-1 mezőnye most Ausztráliában van  jelenleg, ahol a szezon harmadik versenyére készülnek az Albert Parkban. Érdekes lesz látni, hogy a hétvége folyamán milyen további hírek látnak napvilágot a Red Bull körüli helyzettel.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/