/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Verstappen nem jósol nagy visszatérést Montreálban sem

2024. június 04. 10:41   |   Autoblog
címkék:  

A holland címvédő nem érzi úgy, hogy a Kanadai Nagydíj lesz a Red Bull legjobb hétvégéje, de valószínűleg javulást fognak mutatni Monacóhoz képest.

Max Verstappen lekicsinyelte a Red Bull Kanadai Nagydíjon való újjáéledésére vonatkozó jóslatokat, miután csapata a tavalyi szingapúri verseny óta a legnehezebb hétvégét tudhatja maga mögött.

Miután a jelenlegi szezont úgy kezdte, ahogy a 2023-as évet abbahagyta, a Milton Keynes-i alakulat az utóbbi időben egyre nehezebb időket él át.

Ez a visszaesés a Monacói Nagydíjon csúcsosodott ki, amikor Sergio Perez az időmérő első részében kiesett, Verstappen pedig csak a hatodik leggyorsabb időt autózta – és végül a futamot is ott fejezte be.

A Red Bull problémáinak csomópontja a McLaren és a Ferrari gyors fejlődése, ami felerősíti az RB20-as gyengeségeit.

Mivel a montreali pálya is hasonlóan sok és nagy rázókövekkel rendelkezik, mint Monte-Carlo, ezért Verstappen nem jósol túl erős hétvégét a Red Bull számára.

Várnunk kell és meglátjuk – új az asztalt is” – mondta a médiának, köztük a RacingNews365-nek, amikor a csapat kanadai kilátásairól kérdezték. „Szerintem ez mindig tartogathat meglepetéseket. De valószínűleg emiatt sem ez lesz a legerősebb hétvégénk, de valószínűleg egy kicsit jobb lesz, mint itt Monacóban.”

Borítókép: Tóth Zsommbor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/