/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Verstappen problémamentes folytatásra vágyik

2024. június 11. 11:29   |   Autoblog
címkék:  

Verstappen számára a kanadai egy újabb trükkös hétvége volt, amit a következő spanyolországi versenyen Barcelonában szeretne elkerülni, ami a Red Bullnak papíron már sokkal jobban fekszik.

Max Verstappen úgy véli, hogy Red Bulljának teljesítménye mérhetetlenül javulni fog idén, ha sikerül végre megoldást találniuk az autó egyik gyenge pontjára, amely megnehezíti a címvédését.

Verstappen a Kanadai Nagydíjról olyan győzelemmel távozott, amelyre nem számítottak a hétvégét megelőzően, tekintve, hogy az RB20-asnak gondjai voltak a rázókövek meglovagolásával, amelyek felerősödtek az előző, monacói futamon, ahol a háromszoros bajnok végig küszködött.

A 26 éves holland versenyző azonban, aki pénteken egy ERS-probléma miatt kiállni kényszerült, a versenyen ismét hibátlanul vezetett, és pályafutása során 60. alkalommal szelte át a célvonalat elsőként – részben az első biztonsági autós időszaknak köszönhetően.

Verstappen számára azonban összességében ez egy újabb trükkös hétvége volt, amit a következő spanyolországi versenyen, a Circuit de Barcelona-Catalunyán szeretne elkerülni, ami a Red Bullnak papíron már sokkal jobban fekszik.

„Remélem” – mondta, amikor arról kérdezték, hogy úgy érzi-e, a Red Bull erősebb lesz-e a Spanyol Nagydíjon.

“Az elmúlt néhány futam elég nehéz volt, de nem csak nehéz, hanem túl sok probléma is volt, az egész hétvégén. Szóval egy tisztább hétvégére van szükségünk. Még a mostani versenyen [Kanadai Nagydíj] is sokat küszködtünk a rázókövekkel és a bukkanókkal. Szóval határozottan van egy terület, amin dolgozhatunk, és határozottan elég nagyot tudunk javítani az autón, ha ezt megoldjuk” – bizakodott a holland címvédő.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/