/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Verstappen rögtön visszavágásra készül Silverstone-ban

2024. július 04. 10:09   |   Autoblog
címkék:  

A holland címvédő újabb “hazai” versenyre készül, ezúttal Silverstone-ban, ahol rögtön visszavágásra készülnek.

Max Verstappen elismerte, hogy sokba kerülő “hibákat” követett el a múlt hétvégi Osztrák Nagydíjon, és azt tűzte ki célul, hogy Silverstone-ban visszavág.

A regnáló világbajnok a Red Bull hazai versenyén a futamgyőzelemre készült, végül a versenybíróság úgy ítélte meg, hogy a verseny záró szakaszában történt ütközésért Lando Norrisszal, ő volt a felelős.

Verstappen és Norris is jelentős sérüléseket szedett össze az ütközésben, ami miatt mindkét versenyző a boxba kényszerült. Ennek eredményeként Verstappen csak az ötödik helyen végzett, még annak ellenére is, hogy 10 másodperces időbüntetést kapott.

Ezzel véget ért a majdnem tökéletes hétvége a regnáló világbajnok számára, aki a futamot megelőzően minden edzésen az élen végzett. Most arra koncentrál, hogy fontos és sok pontot szerezzen a Brit Nagydíjon, a Red Bull másik hazai versenyén.

“Ez egy újabb hazai futam a csapat számára, így szeretnénk, ha a hétvégén mindenki büszke lenne ránk otthon, a gyárban” – mondta Verstappen.

“Ausztria végül nem hozta azt az eredményt, amit reméltünk, és sok olyan dolog volt a versenyből, amit én és a csapat igazán elemezhetünk és javíthatunk rajta. Volt néhány hiba a versenyen, ami nagyon sokba került számunkra, azonban meg kell néznünk azokat a jó pillanatokat is, amiket a hétvége során átéltünk, beleértve a sprint megnyerését és a két rajtelsőséget” – folytatta.

“Elemezzük, hogy mit csináltunk jól, és azt is, hogy mit rontottunk el, a mostani pedig az utolsó futam egy nagyon sűrű tripla sorozatból, így Silverstone-ban vissza akarunk vágni” – tekintett előre a címvédő.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/