/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Verstappen szerint keményebben kell dolgozniuk, ha nyerni akarnak

2024. július 17. 10:34   |   Autoblog
címkék:  

A holland úgy utazik a Hungaroringre, hogy 2022 közepe óta először fordult elő, hogy egymást követő két futamon sem tudott győzni.

Max Verstappen a hétvégi Magyar Nagydíj megnyerését tűzte ki célul, de figyelmeztette a Red Bullt, hogy „dolgozniuk kell” a silverstone-i „trükkös” futamot követően.

A holland úgy utazik a Hungaroringre, hogy 2022 közepe óta először fordult elő, hogy egymást követő két futamon sem tudott győzni. Ráadásul ha nem sikerülne a hétvégén győzelmet aratnia, akkor Verstappen 2021 óta először lenne három futamon át nyeretlen.

A McLaren és a Mercedes lenyűgöző fejlesztésekkel kezdi teljesen utolérni a Red Bullt, a Milton Keynes-i bázisú alakulat dominanciája pedig már egy ideje komoly veszélyben van.

Silverstone-ban a Red Bull mindkét riválisa erősebb tempót diktált, így az osztrákok a korábban nem megszokott harmadik helyre szorultak vissza a rangsorban.

Verstappen elismeri, hogy a Red Bullnak több teljesítményt kell kihoznia az RB20-asból ezen a hétvégén, a gyakran Monacóhoz hasonlított, de korlátok nélkülinek mondott magyar pályán.

„Magyarország egy érdekes pálya, és már alig várjuk, hogy versenyezhessünk ott a hétvégén” – mondta Verstappen.

„A pálya nagyon szűk és kanyargós, és van egy nagyon technikás második szektora; ezen a héten ráadásul eléggé melegebb is lesz. Silverstone trükkös verseny volt számunkra: bár minden jó döntést meghoztunk, a szezon második felében még mindig sokat kell dolgoznunk és fejlődnünk” – értékelt a holland címvédő.

Verstappen az egyetlen versenyző, aki a jelenlegi szabályrendszer 2022-es bevezetése óta megnyerte a Magyar Nagydíjat.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/