/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Verstappen szerint sorsdöntő lesz a Magyar Nagydíj

2024. július 19. 07:45   |   Autoblog
címkék:  

Az erős szezonkezdetet követően a Red Bullt az utóbbi időben egyre nagyobb kihívás elé állítja a többi a rivális csapat.

Max Verstappen kiemelte, hogy a Magyar Nagydíj hétvégéje döntő momentum lehet a szezon hátralévő részének alakulása szempontjából.

Az erős szezonkezdetet követően a Red Bullt az utóbbi időben egyre nagyobb kihívás elé állítja a többi a rivális csapat.

A McLaren Miami óta folyamatosan szorongatja a regnáló világbajnokokat, míg a Mercedes az utóbbi időben növelte a tempóját, és az elmúlt két futamon győzni tudott.

A Red Bull a hétvégén a Hungaroringen friss és látványos fejlesztéseket szerelt az RB20-as autójára, amely Verstappen reményei szerint újra lendületet ad nekik.

„Hoztunk dolgokat [az év elején], de nem voltak különösebben nagyok, azt mondanám. Szóval ez most egy kicsit nagyobb, mint amiket eddig hoztunk” – mondta Verstappen a médiának Mogyoródon.

„Szóval azt gondolom, hogy mindenki számára egy nagyon fontos hétvége lesz” – jelentette ki a holland.

Arra a kérdésre, hogy ez egy sorsdöntő pillanat lehet-e a csapata számára az idei bajnoki küzdelem szempontjából, Verstappen kijelentette: „Mondhatjuk így is. Szerintem igen, ha ez nem hoz számunkra köridő javulást, akkor…”

„Nem tudom, hogyan alakul a szezon hátralévő része, de ugyanakkor azt sem tudom, hogy a többi csapattól milyen fejlesztés érkezik még. Szóval csak magunkra koncentrálunk. Elég sok mindent teszünk fel az autóra, és persze remélem, hogy ez egy kis köridőt is hoz majd nekünk” – bizakodott a címvédő.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/