/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Verstappen tagadja, hogy elhagyná a “süllyedő” Red Bullt

2024. június 02. 10:20   |   Autoblog
címkék:  

Max Verstappen jövője forró téma volt eddig is a Forma-1 világában, és továbbra is az marad.

Max Verstappen cáfolta azokat a feltételezéseket, miszerint most, hogy a Red Bullt esetlegesen utolérte a McLaren és a Ferrari is, ki akar ugrani a “süllyedő” hajóból, mivel az osztrákok elhagyása egyáltalán nem szerepel a fejében.

Miután a 2024-es F1-es szezon első fordulóiban jelentős előnyre tett szert, Verstappen bajnoki előnye mindössze 31 pontra csökkent, a Monacói Nagydíjon elért hatodik helyezésével.

Annak ellenére, hogy a Red Bull megnyerte a Monaco előtti fordulót Imolában, az elmúlt három futamon nem rendelkeztek a legerősebb csomaggal.

Különösen a McLaren mutatott kivételes tempót, és egyesek szerint mostanra talán már egyenrangúak is a Red Bull-lal, ami elképesztő fordulatot jelent, ha figyelembe vesszük, hogy a brit alakulat 12 hónappal ezelőtt hol is állt az erősorrendben.

A Red Bull legutóbbi küzdelmeit az RB20-as nehézségeinek tulajdonítják, amelyek a buckákon és a magas rázóköveken mutatkoznak, és amelyek várhatóan a közelgő Kanadai Nagydíjon is folytatódhatnak.

Azonban amint a Forma-1-es mezőny visszatér Európába és a simább “klasszikus” pályákra, a jellemzően domináns csapat valószínűleg ismét elléphet a mezőny elejétől.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/