/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Verstappen tovább folytatja tiltakozását az FIA sajtótájékoztatóin

2024. október 19. 09:31   |   Autoblog
címkék:  

A Red Bull versenyzőt közmunkára ítélték a sportfelügyelők, miután káromkodott a hivatalos FIA sajtótájékoztatón Szingapúrban.

Max Verstappen jelezte, hogy készen áll folytatni tiltakozását az Egyesült Államokban a hivatalos FIA sajtótájékoztatón a szingapúri káromkodási botrány után.

A regnáló világbajnokot közmunkára kötelezték a Marina Bay pályán, amiért a csütörtöki hivatalos verseny előtti sajtótájékoztatón használta a “fucked” szót, majd rövid, szűkszavú válaszokat adott a kvalifikáció és a futam utáni sajtótájékoztatókon, azonban éppen annyira aktívan vett részt, hogy megfeleljen a kérdések megválaszolására vonatkozó szabályoknak.

Mindkét napon spontán sajtóbeszélgetéseket is tartott a paddockban, miután Mohammed Ben Sulayem, a FIA elnöke kifejezte kívánságát, hogy a versenyzők kevesebbet káromkodjanak, és hogy az FOM kevesebbet sugározzon a pályán elhangzó káromkodásokból.

455159829_487140860621615_1221261633629223519_n

Verstappent nem választotta ki a FIA az austini sajtótájékoztatóra, de a Red Bull pilótája a hétvégi kvalifikáció és verseny utáni sajtótájékoztatókon részt vehet, és jelezte, hogy nem változtat hozzáállásán – ahogy azt a GPDA is védelmébe vette a holland versenyzőt.

„Még nem hallottam semmit, szóval számomra nem változik semmi a helyzettel kapcsolatban” – mondta Verstappen, többek között a RacingNews365 médiumának.

„Úgy értem, nekem is jobban tetszik, ha kevesebbet beszélek, így nekem ez rendben van.”

Amikor megkérdezték, hogy tart-e majd külön sajtóbeszélgetéseket az FIA sajtótájékoztatón kívül, Verstappen ironikusan így válaszolt: „Attól függ, mennyire bonyolultak a kérdések.”

Fotó és borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/