/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Wolff a Red Bull „piszkos játékáról”: Ez nem olyan nagy ügy

2024. szeptember 24. 10:22   |   Autoblog
címkék:  

A Mercedes csapatfőnöke nem lát problémát abban, amit az RB tett, és úgy véli, a Red Bullnak mindent be kell vetnie, amit csak tud.

Toto Wolff úgy véli, hogy nem nagy dolog az, hogy Daniel Ricciardo a Szingapúri Nagydíj legvégén elvette Lando Norristól a leggyorsabb körért járó egy pontot.

A McLaren vezérigazgatója, Zak Brown aggályokat fogalmazott meg a Red Bull két csapata miatt, és a wokingi székhelyű alakulat úgy véli, hogy Ricciardo szándékosan állt ki a boxba, hogy elvegye a leggyorsabb kört Norristól.

Ricciardo az utolsó tizennyolcadik pozícióban haladt, amikor két körrel a vége előtt a boxba hívták egy szett friss lágy gumiért.

Az ausztrál RB-jével nem volt semmi baj, így az utolsó körben megfutotta a verseny leggyorsabb körét a Marina Bay Circuiton.

Ennek következtében Norris nem tudta megszerezni a leggyorsabb körért járó pontot, amit Ricciardo sem kapott meg, mivel a top 10-en kívül ért célba.

457280366_1270243767609361_272737385660412388_n

Ez azt jelentette, hogy Norris nyolc helyett csak hét ponttal csökkentette Max Verstappen előnyét a versenyzők bajnokságában.

A Mercedes csapatfőnöke nem lát problémát abban, amit az RB tett, és úgy véli, a Red Bullnak mindent be kell vetnie, amit csak tud.

„Azt hiszem, valószínűleg minden stratégiát ki kell játszani, amivel csak rendelkezünk” – mondta Wolff a kiválasztott médiumoknak, köztük a RacingNews365-nek.

„Nem hiszem, hogy ez piszkos játék lett volna. Egyáltalán nem, ez [a bajnokság] egy ponton is múlhat, ez a szabályokon belül volt. A versenyzők nem voltak tisztességtelenek egymással”mondta Wolff, aki később hozzátette, hogy „nem volt ez nagy ügy”.

Fotó és borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/