/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Zak Brown kemény kijelentést tett Verstappenről

2024. május 13. 10:40   |   Autoblog
címkék:  

Zak Brown kifejtette, hogy annak ellenére, hogy Max Verstappen uralja jelenleg az F1-et, nem érzi úgy, hogy a holland versenyző címeket tudna nyerni, ha jelenleg egy másik csapatnál versenyezne.

Zak Brown nem hiszi, hogy Max Verstappen képes lenne világbajnoki címeket nyerni más autóban, mint a jelenleg oly domináns Red Bullban.

A McLaren Racing vezérigazgatója úgy véli, a háromszoros világbajnok azon kevés versenyző egyike, aki képes sorozatban világbajnokságokat nyerni, de ehhez a megfelelő autóra van szüksége.

Miután Adrian Newey távozik a Red Bulltól, Verstappen pedig a pletykák szerint a hosszú távú jövőjét gondolja éppen újra a Milton Keynes-i alakulatnál, egyre nagyobb vita alakult ki arról, hogy ki a fontosabb láncszem a csapat sikere szempontjából.

„Nos, végső soron mindkettőre szükséged van” – mondta Brown Tom Clarksonnak a Beyond the Grid Podcastban, amikor arról kérdezték, hogy egy sztártervezőt vagy egy sztárpilótát szeretne-e inkább.

„Nem hiszem, hogy sztárpilóta nélkül nyerni fogsz, szóval mindkettőre szükséged van. Először is, az autóval kezdődik – az emberek folyton azt kérdezik tőlem: „autó vagy versenyző?”. És ez így van: „Nos, mindkettő” – tette hozzá, mielőtt a mai F1-ben uralkodó erőviszonyra  terelte volna a szót.

„Úgy jellemezném, hogy szerintem hat-hét olyan versenyző van a rajtrácson, aki világbajnok lenne a Red Bullal. Akármilyen nagyszerű is Max [Verstappen], és ő a valaha volt egyik legjobb. Nem hiszem, hogy Max ma más autóval megnyerné a világbajnokságot, csakis a Red Bullal” – mondta Brown.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/