/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

530 paripát hozott ki a BMW M4-ből az Alpha-N Performance

2015. március 21. 19:15   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A német tuner azonban nem csupán motorerőből adott némi pluszt a bajor sportolónak, hanem egy szénszálas műanyagokkal kiegészített komplett optikai csomagot is alárakott.

Az Alpha-N Performance csapata is hozzányúlt a BMW népszerű sportmodelljéhez, hogy saját ízlésük szerint alakítsák át a négykerekűt.

így kapott az M4-es egy teljes karbon csomagot, melyet a következő, külön megvásárolható kiegészítők dobnak fel: új első lökhárító (449 euró), a GT4-re hajazó első légterelők (449 euró), kétféle kiadásban válaszható diffúzor (rövidebb lamellákkal 999, hosszúakkal 1299 euró, de egy elég komoly, állítható hátsó szárny (2199 euró) is a kínálat részét képezi, már amennyiben nem érnénk be a diszkrét, csomagtartó fedelére ragasztott 1299 eurós megoldással.

Ha csak az optikával beérjük, már akkor is szép összeget, mintegy 1 milló 340 ezer forintot kell a kasszánál hagynunk, ám ettől még nem igazán megy jobban kedvencünk, így ehhez a hathenges 3.0 literes aggregát chippelése, illetve egy komplett rozsdamentes kipufogórendszer felszerelése szükséges, melyeknek köszönhetően majdnem kereken 100 lóerővel lesz izmosabb az M4 (431 lóerő helyett 530-ra ugrik) 550 Nm forgatónyomaték helyett 685 leadása mellett.

Arról nincs infó, hogy a teljesítménynövelés mibe kerül, ahogy a külön kérésre felszerelt OZ Racing felnik, illetve a teljesen állítható Öhlins futómű ára sem ismert, de kiindulva az optikai kiegészítők borsos cédulájából, nem lehet olcsó mulatság.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/