/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A leggyorsabb 7-es BMW

2011. október 19. 19:09   |   Autoblog
címkék:  

A BMW-nél a csúcsot a hosszú tengelytávú 7-es BMW képviseli, amely fényűző luxust kínáló utasterével elsőként nem a száguldást juttatja az ember eszébe. Persze ha kell, a 8 vagy 12-hengeres motor repíti a nehéz autót, de a nagy-BMW inkább a kilométerek gyors, stílusos leküzdésére hivatott. A puchheimi Tuningwerk vállalkozás ezt másképp gondolta, és egy 720 lóerős fenevadat fabrikált belőle.

A nagyzolni vágyók pedig dönthetnek a brutális, 720 lovat és 1090 Nm-es nyomatékot eredményező motorerősítő csomag mellett, amelyhez diéta is jár. Karbon-kerámia fékrendszerrel (elöl 396 mm-es tárcsákkal), ultra-könnyű sportkipufogó-rendszerrel, valamint szénszálas légterelőkkel ugyanis 120 kilogrammal sikerült csökkenteni a 7-es BMW tömegét, ami nagyszerű eredmény. A hosszú tengelytávú 750i még így is 2030 kilót nyom a mérlegen, de az irdatlan erejű motorja miatt elképesztően jól gyorsul. 3,5 másodperc alatt katapultál százra és akár 350 km/órával is repeszthet! Mindezeket tekintetbe véve nem is olyan drága, 198 ezer euróért megvásárolható (kb. 58 millió forint).

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/