/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

ASMA Design S Eagle I Widebody

2006. szeptember 04. 18:44   |   Autoblog
címkék:  

A meghökkentő orr-rész és a vad szélesítések révén új személyiséggel felruházott Merci a levegő ura után a Sas I fantázianevet kapta.


Az Eagle I legfeltűnőbb része az orra, melyet láthatóan úgy formáztak, hogy egy sas fejére emlékeztessen. A meghosszabbított motorháztető a hatalmas, vízszintes rácsozású hűtőmaszkban folytatódik, ami egészen a földig lenyúlik. A lökhárító két oldalán kialakított két légbeömlő-nyílás teszi teljessé a képet. Mesterien képezték ki a kerékíveknél található légnyílásokat: meghatározzák az S-Merci profilját és képzeletbeli szárnyakként funkcionálnak.  


A stuttgarti nagyvas azonban nemcsak domináns optikája miatt ijesztő. Meg sem kell jelennie a színen. A négy hátsó kályhacsövön keresztül a motor ugyanis olyan orgánumon harsog, hogy már távolról lúdbőrözik tőle az ember háta.

Az Eagle I a megfelelő kerekek nélkül természetesen nem érné el a kívánt hatást, de az ASMA Design csapata nem okozott csalódást. A 40 mm-rel ültetett karosszéria alá brutálisan szép, 9,5 x 21 és 11 x 21-es peremes felniket tettek fel. A hozzájuk tartozó gumik 255/30 illetve 295/25 méretűek.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/