/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Fiat 500 Beach Cruiser

2012. október 15. 21:30   |   Autoblog
címkék:  

A világ legnagyobb és legpazarabb tuningkiállítása, a Las Vegas-i SEMA Show hamarosan megnyitja a kapuit. Az október 30. és november 2. között rendezett kiállításon a legszebb tuningautók lépnek fel; a Chrysler csoport egymaga 24 járművet állít reflektorfénybe. Egyikük ez a hot rod stílusban átépített Fiat 500-as.

A matt szénfekete fényezésű, old-school stílusban kiszélesített, lemezfelnikre támasztott és a tetején szörfdeszkát cipelő Fiat 500C a Beach Cruiser fantázia nevet kapta. A kisautónak remekül áll a hot rod stílus is – elképesztő, hogy néhány évvel ezelőtt az olaszok milyen jó formát adtak neki.

A normál 500C modellnél 30 centiméterrel szélesebb Beach Cruiser fénypontjai egyértelműen a pirosra festett középrésszel, valamint csiszolt peremmel és kupakokkal rendelkező Mopar alufelnik, amelyek új személyiséggel ruházzák fel. A motorháztető és a csomagtartó egyedi Mopar termékek, csakúgy, mint a tetőcsomagtartó, amely tíkfa léceket kapott. Természetesen a szörfdeszka sem boltban kapható fajta, festése például megegyezik az autóéval. Az utastérben is alkalmaztak tíkfát, ezen kívül a szürke műbőr ülésekbe piros-fehér strandtörülköző mintákat varrtak. Ja és persze hula girl is ott rázza a műszerfalon.

A kabrió Fiat kapott még egy Mopar sportkipufogót és direktszűrőt, valamint egy toronymerevítőt is.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/