/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ilyen a menő Porsche 911 Targa a TopCar szerint

2018. december 16. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az orosz nemesítő műhely úgy nyúlt a 911 Targához, hogy képes volt tovább fejleszteni annak karakterességét. Az autó legkarakteresebb része a hátulja lett, ahol egy hatalmas diffúzor, temérdek légbeömlő és egy diszkrét szárny is helyet kapott.

Belebújtatta új ruhájába a Porsche 911 Targát a TopCar.

Az orosz tuner Stinger GTR optikai csomagja félelmetes sportautó kinézetet varázsol a stuttgarti „kabriónak”. A leghangsúlyosabb rész kétség nélkül a jármű fara lett, ahol a brutális méretű diffúzor viszi a prímet, de a légbeömlők, a diszkrét szárny és az új kipufogóvégek is jelen vannak a végső összhatásért.

A teljességhez persze szükség van az új küszöbökre, első lökhárítóra és géptetőre (némelyik elem ráadásul szénszálas műanyagból készült), valamint a hatalmas, fegyveracél festésű alufelnikre.

A belsőt érintő módosításokról nem esett szó, de a Porschének amúgy sincs miért szégyenkeznie ilyen téren – no nem mintha a külső miatt lett volna, de a tuningcégek már csak ilyenek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/