/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kiszélesített smart a Königsedertől

2008. június 17. 17:31   |   Autoblog
címkék:  

A Königseder oldalanként 3, összesen 6 centiméterrel szélesítette ki a smart bódéját, valamint Eibach sportrugókkal még lejjebb eresztette a kocsit.


Eddig még keveseknek jutott eszébe kiszélesíteni a smartot, pedig a kis törpéből ez a fajta beavatkozás igazi vasgyúrót farag. A neves osztrák tuner, a Königseder widebody készletet és agresszív, 17 colos felniket szerelt fel a miniautóra, amitől annak teljesen megváltozott a fellépése. Ennek ellenére a karosszériát aranyos virágminták díszítik, hajtóműként pedig továbbra is a parányi, tiszta cdi dízelmotor szolgál. Így a környezetvédőknek sem lehet egy rossz szava sem.


A Königseder oldalanként 3, összesen 6 centiméterrel szélesítette ki a smart bódéját, valamint Eibach sportrugókkal még lejjebb eresztette a kocsit. A kerékjáratokban nagyon szép, fehérre festett közepű Schmidt Space kerekek laknak, 7,5, illetve 9,5 x 17-es méretezéssel. 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/