/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

MEC Design Mercedes-Benz S500

2014. június 30. 21:15   |   Autoblog
címkék:  

Kerék teszi az autót, tartja a mondás, ez a W221-es Mercedes-Benz S-osztály pedig ezen a téren igazán nagyot mutat. A MEC Design által tovább nemesített luxus Mercedes fantasztikusan néz ki új „cipőin”.

A MEC Design új CC3 típusú felnijét egy előző generációs Mercedes S 500-on vezette elő, ami nagyon jó választásnak bizonyult. A háromrészes kerekek stílusa remekül passzol a nagy Mercedeshez, amelyre 21 hüvelykes szettet csavaroztak fel. Az impozáns méretű, elöl 10 x 21, hátul 11,5 x 21-es görgők belső és külső peremei feketék, míg középső részük sötétezüst színű. A rájuk feszített abroncsok mérete 255/30 és 295/25.

A Mercedesre egy diszkrét spoilerszettet is feltettek, amely sportosabbá teszi az autó megjelenését. A készletbe első, LED-es helyzetjelzőkkel kiegészített szoknya, diffúzoros hátsó lökhárító, hátsó légterelő és mélyre húzott küszöbök tartoznak bele. Ezen kívül a Mercedest egy ültetőmodul segítségével lejjebb engedték, s felszereltek egy négy csőben végződő sportkipufogó-rendszert is.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/