/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Meghízott a MEC Design kabrió E-Mercije

2015. január 18. 19:56   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Durva külső átalakítás érte a Mercedes E-Osztály kabrióját a MEC Design jóvoltából. A Cerberus optikai csomag 20 collos felniket és sok szélesítést foglal magában.

A MEC Design nem akart holmi kis toldatokat aggatni a Mercedes-Benz E500 kabrióra, inkább kész idomokat és elemeket dobáltak fel a csillagmárkás járgányra. A végeredmény magáért beszél.

Bár a motorháztető alatt nem történtek módosítások, a tuning hatására sokkal erőteljesebb és félelmetesebb lett az E500. Kezdve a 20 collos meCCon alufelnikkel, amelyeken csakúgy feszülnek a gumik. Maga a Cerberus kit tartalmaz egy első lökhárító toldatot, egy brutális méretű diffúzort, új küszöböket, valamint az ajtóktól a fenékig érő szélesítéseket is. A külön behangolt négy hatalmas kipufogóvég tökéletesen illik az összképbe, ahogy a diszkrét hátsó szárny is, de nem szabad megfeledkeznünk a mindenütt kijjebb került kerékjárati ívekről sem.

Egy jó kabrióhoz igényes beltér is dukál, így erről sem feledkezhettek meg a tuner emberei. A fekete zongoralakk szépen összejátszik a hasított bőrt is kapott kormánykerékkel, illetve a cég nevével fémjelzett belső díszlécekkel.

Az egyetlen mechanikai módosítás a futóművet érte, ide ugyanis állítható gátlókat szereltek a MEC emberei. A teljes csomag elérhető a kabrió mellett a sima kupéhoz egyaránt, de az alkotóelemek áráról nincs információ.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/